Skip to content

Over mij Wie is Jeannette Huisman?

Waarom heb ik Spik & Span administratie opgericht?

Wie is Jeannette Huisman?

Waarom heb ik Spik & Span administratie opgericht? Tijdens mijn specialisatie opleidingen op het gebied van gezondheid en leefstijl hoorde ik steeds meer therapeuten en coaches over hun administratie praten. Over hoe ze veel liever met klanten bezig zijn en over hoe de administratie vaak blijft liggen.

Met mijn ruim 20 jaar ervaring als managementassistente voelde ik het kriebelen. ‘Ik doe het wel voor je’, zei ik het liefste. Ik ging aan de slag als coach en toch klopte het niet helemaal. Samen met een andere therapeut heb ik een detoxgroep opgezet. Ik verzorgde de administratie, de facturatie en zorgde ervoor dat alle pakketten op tijd er waren. Het voelde goed, het klikte en dit is waar ik echt blij van word.

Tijd om mijn passie voor gezondheid en leefstijl en mijn ervaring te combineren en zo ontstond er een doel; VA voor therapeuten en coaches.

Ik kan doen waar ik blij van word en therapeuten en coaches kunnen doen waar zij het allerbeste in zijn, mensen helpen.

Wat vind ik belangrijk als ondernemer?

Als ondernemer vind ik het belangrijk om een klik te hebben met mijn opdrachtgever. Ook is het van belang om duidelijk en helder te communiceren. Ik weet niet wat jij niet weet en jij weet niet wat ik niet weet. Het is belangrijk dat we allebei een goed gevoel hebben bij onze samenwerking. Werkt iets niet dan moet er ruimte zijn om dit aan te geven, voor beide partijen.

Eigenaar Spik & Span Administratie

Jeannette Huisman

Eigenaar Spik & Span Administratie
Spik & Span Administratie

Op afstand werken

Spik & Span Administratie

Het is hier niet ik,

Het is hier niet jij,

Het is hier wij

Ik werk op afstand en daar heb je wederzijds vertrouwen voor nodig.  Eerlijkheid, loyaliteit en betrouwbaarheid zijn steekwoorden die perfect bij mij passen.

Over mijzelf

Ik ben 39 jaar, woon samen met mijn man en dochter in het prachtige Veendam. Ik ben gek op katten, wandel graag en ik ben een eeuwige student. Altijd loopt er wel een opleiding of staat er een cursus gepland. Niet leren is voor mij geen optie en ik hou ervan. De geur van nieuwe studieboeken of een vers online programma, ik word er blij van.

 

En nu?

Dus wil je:

  • Rust, structuur en duidelijkheid?
  • Niet in de avond met een ellenlang to-do lijstje gaan slapen?
  • Gewoon weer jouw passie elke dag mogen doen?
  • Iemand die hart voor jouw onderneming heeft en met je meedenkt?
Spik & Span Administratie

Rust, structuur en duidelijkheid

Spik & Span Administratie

De virtuele koffie staat klaar